
Selsil 57gr Plastik Epoksi Macun
137,87 TL

189,20 TL

249,00 TL

137,87 TL
189,20 TL
249,00 TL
220,00 TL
379,00 TL
350,99 TL
369,45 TL
225,00 TL
260,00 TL
1.305,40 TL
1.374,11 TL
180,00 TL
234,62 TL
302,50 TL
320,00 TL
489,13 TL
123,49 TL
208,35 TL
291,40 TL
418,42 TL
104,90 TL
4.285,00 TL
407,05 TL
121,08 TL
188,55 TL
203,40 TL
192,51 TL
229,90 TL
267,81 TL
425,95 TL
209,85 TL
1.290,00 TL
213,37 TL
229,00 TL
611,13 TL
207,50 TL
72,00 TL
237,12 TL
170,00 TL
560,00 TL
235,70 TL
282,00 TL
2.453,49 TL
Plastik macun, genel olarak otomotiv sektöründe kullanılan bir tür dolgu malzemesidir. Bu malzeme, gelişmiş özelliklere sahip plastik bir macun şeklinde formüle edilmiştir. Bu ürün ile metal, fiberglas, ahşap veya plastik yüzeylerdeki küçük çukur ve çatlakları rahat bir şekilde doldurabilirsiniz.Plastik macun, yüzeyde pürüzlülükleri gidererek daha düzgün bir yüzey oluşturur ve sonrasında boya veya kaplama uygulaması için uygun bir yüzey temeli hazırlar. Bu özelliği ile, otomotiv sektöründe araba tamirlerinde çok fazla kullanılan bir üründür. Ek olarak, ahşap veya diğer yüzeylerdeki çatlakları veya çukurları doldurmak için de kullanılabilecek bir üründür. Plastik macun genellikle iki bileşenli bir malzemelerden üretilen bir üründür. Özellikle polyester reçine ve sertleştirici ile birleştirilerek kullanıcılara etkili bir kullanım sunar. Bu iki bileşen karıştırıldığında, reaksiyon başlar ve malzeme sertleşir. Bu şekilde kuvvetli bir yapıya sahiptir. Plastik macunun kıvamı rahat bir şekilde ayarlanabilir, böylece daha pratik bir kullanım sunar. Kolay kullanımı ve uygulanacak yüzeye göre farklı seviyeleri ile oldukça kullanışlı bir üründür.
Plastik macun, otomotiv sektöründe araç tamirleri gibi uygulamalarda kullanılan bir üründür. Temel amacı yüzey pürüzlülüklerini gidermek ve düzgün bir yüzey oluşturmaktır. Bir tür dolgu malzemesi olarak kullanılan bu ürün, oldukça rahat ve kolay bir kullanıma sahiptir. Plastik macun, kullanıldığı yüzeye göre farklı çeşitlerde kullanıcılara sunulur. Bu çeşitler, içeriklerine göre farklılık gösterir. Özellikle otomotiv sektöründe kullanılan polyester bazlı ve epoksi bazlı plastik macunlar oldukça popülerdir. Polyester bazlı plastik macunlar, sahip olduğu özellikler ile düşük maliyetli ve kolay uygulanabilen bir seçenektir. Genel olarak metal yüzeylerde kullanılırlar ve çoğunlukla bir katalizör yardımıyla sertleştirilerek daha rahat bir şekilde uygulanabilirler. Yapışkanlığı iyi olduğu için, farklı yüzeylere kolayca tutunurlar ve kısa sürede sertleşirler. Epoksi bazlı plastik macunlar da daha güçlü ve dayanıklı bir yapıya sahiptirler. Bu farklı çeşitteki macunlar, metal yüzeyler, fiberglas, ahşap ve diğer yüzeylerde rahatlıkla kullanılabilirler. Farklı katalizörlerle karıştırılarak sertleştirilen ürünlerdir. Epoksi macunlar, yüksek yüksek yapışkan özellikleri ile etkili bir kullanım sunar. Plastik saplı macun kaynak, plastik malzemelerin birleştirilmesi için kullanılan bir kaynak yöntemidir. İki parçayı birleştirmek için bir ısı kaynağı kullanarak uygulanır. Plastik saplı macun kaynak, özellikle plastik ürünlerin üretiminde fazla kullanılan bir uygulamadır. Plastik boruların birleştirilmesi veya otomotiv sektöründe kullanılan plastik parçaların birleştirilmesi için çok fazla kullanılır. Plastik saplı macun kaynak, parçalarda herhangi bir delik veya boşluk bırakmadan ve kaynak bölgesinde sızdırma olmadan kullanılır. Plastik saplı macun küreği ise macun kürekleri, macun, alçı ve diğer malzemelerin uygulanması ve karıştırılması için kullanılan bir alettir. Ergonomik bir tutuş sağlayan dayanıklı bir plastik sap ile kullanıcılara sunulur. Kaymaz bir yüzeye sahip olan bir üründür. Kürek bölümü paslanmaz çelikten tasarlanan kolay kullanıma sahip bir üründür. Plastik saplı macun ıspatula ise bir diğer uygulama aletidir. Düz, köşe, yuvarlak gibi çeşitleri mevcuttur. Macunun uygulanmasında kullanılan bir üründür. Farklı boyut ve diş aralıkları ile kullananlara sunulur. Esnek spatulalar, daha elastik yapıları ile daha ince uygulamalar için kullanılır. Daha hassas ve detaylı işler için oldukça ideal ürünlerdir.
Plastik macun, yüzeyde pürüzlülükleri gidererek daha düzgün bir yüzey oluşturur. Boya veya kaplama uygulaması için uygun bir temel hazırlayan bir üründür. Özellikle, otomotiv sektöründe araba tamirlerinde sıkça kullanılan bir üründür. Ek olarak, ahşap veya diğer yüzeylerdeki çatlakları veya çukurları doldurmak için de kullanılabilen bir üründür. Plastik macun, uygulama kolaylığı sağlamak için farklı kıvamlarda oluşturularak sunulabilir. Daha ince kıvamlı plastik macunlar, daha pürüzsüz yüzeylerde kullanılırken, daha kalın kıvamlı macunlar daha büyük çukurları veya çatlakları doldurmak için kullanılabilir. Plastik macun, kullanıldığı yüzeye göre farklı çeşitlere ayrılır. Bu çeşitler, özellikle otomotiv sektöründe kullanılan polyester bazlı ve epoksi bazlı plastik macunlar olarak sınıflandırılabilir. Plastik macun çeşitleri farklı dayanıklılık özellikleri ile kullanıcıların taleplerine sunulur. Kullanıcıların alım güçlerine uygun olan bir plastik macun çeşidini satın alması mümkündür. Farklı içerikleri ile her kesimden kullanıcıya sunulur. Plastik macun çeşitleri, satıcıya göre farklı fiyatlar ile kullanıcılara sunulabilir. Plastik macun çeşitlerini satın almadan önce Cimri.com sitesine girerek farklı sitelerin belirlemiş olduğu fiyatları karşılaştırabilirsiniz.
Plastik macun, yüzeyde pürüzlülükleri gidererek daha düzgün bir yüzey oluşturur ve sonrasında boya veya kaplama uygulaması için uygun bir temel hazırlar. Plastik macun, otomotiv sektöründe araç tamirleri gibi uygulamalarda kullanılan, yüzey pürüzlülüklerini gidermek ve düzgün bir yüzey oluşturmak için kullanılan bir tür dolgu malzemesidir.Plastik macun genellikle iki bileşenli bir malzemelerden üretilen bir üründür. Özellikle polyester reçine ve sertleştirici ile birleştirilerek kullanıcılara etkili bir kullanım sunar. Plastik macun, kullanıldığı yüzeye göre farklı çeşitlere ayrılır. Bu çeşitler, özellikle otomotiv sektöründe kullanılan polyester bazlı ve epoksi bazlı plastik macunlar olarak sınıflandırılabilir. Dayanıklı yapıştırma özelliği ile etkili kullanım sunar. Kullanıcılar satın almadan önce ihtiyaçlarına uygun bir tercih yapmalıdırlar. Plastik macunu uygulamak için de kullanılan çeşitli aletler mevcuttur. Kullanıcılar plastik saplı macun ıspatula çeşitleri arasından kendilerine uygun olan bir çeşidini rahat bir şekilde satın alabilir. Düz, esnek, dişli, köşe ve tavan ıspatula gibi farklı kullanımı alanları olan çeşitleri arasından kendi ihtiyaçlarına uygun olan bir çeşidini satın alabilir.
Plastik macun, yüzey düzeltmeleri ve onarımlarında sıkça kullanılan bir malzemedir. Peki, plastik macun hangi alanlarda kullanılır? İşte bu konuda merak edilenler:
Soru | Cevap |
---|---|
Plastik macun nasıl uygulanır? | Plastik macunu düz bir yüzeye spatula yardımıyla uygulayabilirsiniz. Ardından kurumasını bekleyip zımparalayabilirsiniz. |
Hangi yüzeylerde kullanılabilir? | Plastik macun genellikle iç mekan duvarları, ahşap yüzeyler, plastik ve metal yüzeylerde kullanılır. |
Kuruma süresi nedir? | Kuruma süresi ürüne ve çevresel koşullara bağlı olarak değişebilir, genellikle 1-2 saat kadar sürer. |
Plastik macun ürünlerini incelemek ve fiyatlarını karşılaştırmak için Cimri.com'u ziyaret edebilirsiniz.